Hoppa till sidans innehåll

Svensk Bilsport öppnar frågeforum

11 MAR 2020 07:36
Idag lanserar Svensk Bilsport sitt nya frågeforum, Fråga Svensk Bilsport. Satsningen är ett steg i ledet mot att förenkla och förbättra servicen och kommunikationen mot Svensk Bilsport medlemmar och intressenter.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2020 07:36

Målsättningen med det nya forumet, Fråga Svensk Bilsport, är att korta ner svarstiden på de vanligaste frågorna som kommer in till Svensk Bilsport samt att påskynda servicen till rörelsen.
- Vi ser i vår statistik att många frågor som landar in på licens- och teknikavdelningen är återkommande frågor och vi vet att kunder ofta upplever att det är svårt att komma fram på telefonerna och att det periodvis blir en längre väntan. Men nya frågeforumet kommer den som söker svar snabbt att kunna hitta de vanligaste och även kunna ställa egna frågor, säger Anna Nordkvist, Svensk Bilsports vd och fortsätter.
- På sikt är målet att detta kommer ge svar på samma fråga till fler personer under kortare tidsintervaller. Att folk fortsatt kommer behöva ringa till förbundet i vissa frågor är självklart, allt kan inte lösas med frågeforumet, men vi ser också att det är via nätet som fler och fler söker sina svar på frågor och det här kommer hjälpa, förklarar Nordkvist.

För den som har frågor till Svensk Bilsport kan man via https://fraga.sbf.se/ ställa sin fråga och även naturligtvis ta del av de svar som inkommer till andra frågor. Frågeforumet Fråga Svensk Bilsport är ytterligare ett steg mot att förenkla och förbättra servisen och kommunikationen mot Svensk Bilsport medlemmar och intressenter.


Frågeforumet bygger på företaget Kundos plattform, en plattform som redan används av flera stora aktörer så som exempelvis Santa Maria och Arla. Och nu också Svensk Bilsport.
- Vi känner oss verkligen trygga med Kundo som leverantör och med den här nya lösningen för att effektivare kunna bemöta rörelsens frågor, avslutar Svensk Bilsports vd, Anna Nordkvist.


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

LeverantörspartnerVIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

esenstudio-logo-orange WEBB.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.png
sensor300x480.jpg