Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sören Emmervall

Svensk Bilsport på plats på Elmia i Påsk

18 APR 2019 10:11
Svensk Bilsport kommer finnas på plats under Bilsport Performance Show på Elmia under påskhelgen. Den stora bilmässan som alltid lockar mängder med bilentusiaster öppnar på långfredagen och stänger sen portarna först på annandag Påsk.
  • Skapad: 18 APR 2019 10:11

Däremellan bjuds det på mängder av upplevelser. En av de störst lysande stjärnorna inom bilcirkusen kommer att ta plats på mässan. Ken Block. Amerikanen som med sina youtubefilmer som setts av miljontals tittare och som också kört både rally och två säsonger i rallycross-VM kommer till Jönköping.

I kids corner kan besökarna roa sig med att köra drifting med radiostyrda bilar. Eller titta på en hemmabygd el-bilsfolka från -64. Passa på och träffa den amerikanska TV-stjärnan och bilbyggaren, Aaron Kaufman. I Bilsport Classic-hallen bjuds det på en stor monter med vackra fordon från 1959.

Förutom en vacker Opel Kapitän bjuds besökaren på en minst lika fin Dodge Custom Royal, en superrenoverad DeSoto och Sveriges finaste Chevrolet Impala plus en Edsel samt en öppen Ford.

Påskhelgen på Elmia är inget du vill missa om du är bilsportintresserad. Och missa då inte heller Svensk Bilsports ytor där det kommer finnas gott om tävlingsfordon att se och provsitta från hela tolv av de sexton sportgrenar som ryms inom Svensk Bilsport.

- För oss blir det en av de största ytor vi haft under de år vi stått på Elmia och vi kommer kunna visa upp så gott som alla delar av vår verksamhet, vilket jag tycker är riktigt roligt. Besökarna kommer verkligen få ta del av den bredd som vi har inom Svensk Bilsport. Hos oss kommer de även att få prata med några av Svensk Bilsports stjärnor då vi under helgen kommer ha Pontus Tidemand, Mattias Adielsson, Jari Liiten, William Nilsson, Dennis Rådström och William Binbach, på plats, säger Jörgen Ekwall, marknadschef på Svensk Bilsport.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link