Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sören Emmervall

Svensk Bilsport söker projektkoordinator till centralt rekryteringsprojekt

14 OKT 2019 11:53
Framgångarna för Svensk Bilsport fortsätter! Sedan några år är åter en svenska förare med i internationella racingserier av högsta klass och inom rallycrossen har vi en regerande världsmästare, för att nämna några.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2019 11:53

Dessutom är återväxten av svenska förare inom internationella serier rekordartad. Men vi vill bli fler. 

Fler som kör. Fler som får uppleva farten, känslan och adrenalinet som bilsporten ger.
Därför söker Svensk Bilsport nu en projektkoordinator till satsningen på det centralt rekryteringsprojekt för Bilsport On Tour.

Svenska Bilsportförbundet består av 16 grenar och har cirka 100 000 personer, som är medlemmar i någon av de 420 klubbar, som är anslutna till Bilsportförbundet. Totalt har drygt 16 000 förare giltig tävlingslicens och ytterligare 27 000 personer är licensierade funktionärer. Bilsport är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt instegsaktiviteter, som enklare tävlingsformer, där vem som helst kan tävla med sin egen personbil.

Projektet har rullat skarpt ett år där den nuvarande projektkoordinatorn går vidare till annan uppgift inom förbundet. Som projektkoordinator för Bilsport On Tour är du en viktig person och du kommer ha ett stort ansvar för att vara med att säkra den vision som förbundet har satt, att bli fler medlemmar och fler licenserade förare.

Projektet har till en början två år kvar i den satta projektplanen där genomförandet av rekryteringsaktiviteter kommer bedrivas runt om i landet och då med hjälp av lokala föreningar. Arbetet kommer inbära mycket kontakt med föreningslivet, men även med potentiella partners och andra externa kontaktytor. Rekryteringen kommer att bedrivas i hela landet så arbetet kommer kräva en hel del planering och logistik samt mycket resor.

Vi tror att för att lyckas i rollen som projektkoordinator för rekryteringsprojektet har du erfarenhet från föreningslivet. Inte nödvändigtvis bilsporten, men idrottsvärlden. Du är en noggrann och strukturerad person som har lätt att samarbete med människor och som är lösningsfokuserad. Du har god erfarenhet av att bedriva projekt med allt vad det innebär från planering, leverans och uppföljning.

Du passar in i en mindre organisation där kommunikation och samarbete är nyckelord för att lyckas. Det är också viktigt att du är van att arbeta självständigt och kan hantera både små och större uppgifter parallellt.  Du delar idrottens värderingar och brinner för att nå uppsatta mål. 

Tjänsten är en projektanställning och kräver minst BE-körkort, CE-körkort är meriterande. Tjänsten som projektkoordinator för rekryteringsprojektet kommer att innebära en hel del resor och helgarbete.

Välkommen med din ansökan till Mats Ekblad

Ansökan
Ansökan bestående av personligt brev, CV, referenser oss tillhanda senast den 1 november på mailadressen This is a mailto link eller postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 SOLLENTUNA

Frågor: Jörgen Ekwall, This is a mailto link alt. 08-626 33 11.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under processen.  


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner

Samarbeten


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png