Hoppa till sidans innehåll

Svensk Bilsport växer - rekryterar sportgrenskoordinatorer

16 AUG 2021 12:00
Som tidigare informerats om kommer Svensk Bilsport stärka upp förankringen ut i sportgrenarna. Därför rekryteras nu fyra sportgrenskoordinatorer. 
  • Skapad: 16 AUG 2021 12:00

Styrelsen har tidigare beslutat om att genom kansliet och sportgrensutskotten ha en bredare förankring där förbundet ska dra nytta av de synergieffekter som finns mellan sportgrenarna och resurserna i den dagliga operativa verksamheten. Styrelsen kommer från och med nu inte att utse kontaktpersoner för utskott och kommittéer utan det flyttas till kansliet. Det innebär bland annat att ansvaret flyttas ännu tydligare till kansliet och sportgrensutskotten. Ett steg i denna process är nu att fyra sportgrenskordinatoordinatorer rekryteras.  

- Sedan jag startade har jag haft ett uppdrag från styrelsen att se över organisationen, något som tar tid att analysera och förankra. Nu är tiden här både i mognad och för de utmaning vi står inför. Något vi lärt oss under åren är att vi behöver hantera frågorna där de ska hanteras för en tydligare och enklare kommunikation. Därtill att vi står inför många stora utmaningar inom bilsporten framöver med förflyttningen mot fossilfritt drivna bilar som redan är här, samhällets förändring kring ideellt arbetande och kanske tom bilens ifrågasättande, gör att vi behöver arbeta annorlunda, säger Anna Nordkvist, vd Svensk Bilsport och fortsätter. 

- Vi är en stor sport med många grenar så för att lyckas med detta anställer vi nu tjänstepersoner som ska stötta sportgrenarna och vara länken mellan sportgrenar och övrig central verksamhet. Sportgrenarna kommer grupperas i fyra grupper med en sportgrenskoordinator per grupp, säger Anna Nordkvist. 


I rekryteringen av de nya tjänsterna har Svensk Bilsport tagit hjälp av rekryteringsföretaget Adecco och målbilden för processen är att ha den nya organisationen på plats till sista december 2021.

- Jag tror väldigt mycket på den här omorganisation och det nya arbetssätt som vi är på väg in i. Det kommer ta lite tid innan allt är satt på plats, men när vi väl är där är jag övertygad om att vi kommer få ut mer av Svensk Bilsport på alla områden. Framför allt kommer vi att bli mer tillgängliga och bli ett än bättre stöd för våra medlemmar, utövare, funktionärer, föreningar, avslutar Nordkvist.

 

Svensk Bilsport rekryterar nu;

Sportgrenskoordinator till,
Racing, Karting, Dragracing, Drifting, Historisk racing, Enkel Bilsport.  

Rally, Regularity, Bilorientering

Rallycross, Folkrace, Crosskart, Bilcross

Radiostyrd Bilsport, virtuell Bilsport Enkel Bilsport (denna tjänst är på 50%)


Här hittar du länkar till tjänsterna via Adecco. Sista ansökningsdag är 31 augusti.

https://www.adecco.se/jobb/sportgrenskoordinator-radiostyrd-bilsport-virtuell-bilsport-kontor-administration-hr/?ID=a20ef454-8ad2-4d96-a51a-d96f69926779

https://www.adecco.se/jobb/sportgrenskoordinator-racing-karting-dragracing-drifting-kontor-administration-hr/?ID=0cb0ee8e-3dfe-42ec-8d5a-7e31e79c632b

https://www.adecco.se/jobb/sportgrenskoordinator-rally-regularity-och-bilorientering-kontor-administration-hr/?ID=f4afbb24-6d1b-4f0c-b9bf-d7f1b93182c0

https://www.adecco.se/jobb/sportgrenskoordinator-rallycross-folkrace-crosskart-kontor-administration-hr/?ID=97f03a74-1918-48d3-84fa-1e4c06dfded2

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg