Hoppa till sidans innehåll

Ta chansen att köra Race Of Champions under Monster Jam.

11 OKT 2016 16:00
Race Of Champions på Monster Jam kommer att gästas av tre skandinaviska förare av absolut världsklass; Petter Solberg från Norge, Marcus Grönholm från Finland och Sveriges egen Kenny Bräck.
  • Skapad: 11 OKT 2016 16:00

Spännande motornyheter från Monster Jam! När den spektakulära motorshowen kommer till Friends Arena lördag 12 november, med publikfavoriter som Grave Digger, Max-D och El Toro Loco på startlinjen adderar Monster Jam även den fartfyllda tävlingen Race Of Champions till programmet.

Race Of Champions på Monster Jam kommer att gästas av tre skandinaviska förare av absolut världsklass; Petter Solberg från Norge, Marcus Grönholm från Finland och Sveriges egen Kenny Bräck. Förarna möts i en unik head-to-head tävling i identiska rallycrossbilar av klassen SuperCar Lites för att avgöra vem som egentligen är snabbast.

Dessutom kan svenska motorsportfans och amatörförare vara med i tävlingen ROC Factor för att få chansen att tävla mot dessa världsklassförare i en elimineringsturnering. Några lyckliga fans kan också vinna en chans att åka med under tävlingen!
Anmälan ska vara inne senast 15 oktober.

Det är hög tid att säkra platser till Monster Jam feat. Race Of Champions på Friends Arena. Biljetter finns i flera kategorier med barnbiljetter från 125 kr.

Missa inte att lägga till Pit Pass på din biljett! Med det kommer du in på banan innan tävlingarna börjar och kan titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer och fota så mycket du vill.

Anmälningslänk: http://www.raceofchampions.com/roc-factor
Mer information om Monster Jam och Race Of Champions finns på dessa länkar. http://www.monsterjam.se
http://www.raceofchampions.com


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor
 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link