Hoppa till sidans innehåll
Foto: This is a mailto link +46706230132

Tierp ställer in EM-tävlingen i juni

16 APR 2020 07:54
Det står nu klart att även EM-tävlingen i dragracing på Tierp Arena får foga sig för Coronavirusets grepp när tävlingen i början av juni nu ställs in.
  • Skapad: 16 APR 2020 07:54

Tävlingarna som skulle körts 4-7 juni ställs nu i och med det utgår en av de två svenska EM-deltävlingarna som planerats köra i Sverige.
- Vi har uppmärksamt följt utvecklingen av situationen men även om vi alla hoppas att världen är bättre till i början på juni så ser vi ingen möjlig väg att fortgå med tävlingen där på grund av begränsningarna som finns på folkmängder och osäkerheter runt internationellt resande. Säkerheten för våra besökare, tävlande, personal, volontärer samt allas familjer måste komma i första hand. Den här beslutsprocessen har tagits under dialog med FIA, DRE, SBF, SVEMO, SPEEDGROUP, säger Urban Axelsson, vd på Tierp Arena.

EM-dragracing i juni på Tierp Arena är en återkommande tävling och en tävling som brukar locka till sig en storpublik på läktarna och en feststämning runt om i depåområdet. Tävlingen i år som hade inkluderat FIA European Drag Racing Championship, EDRS Pro MC series and Summit Racing EDRS Series var inte ett undantag och det stora intresset för dragracingen på Tierp har redan visats sig genom de förhandsbokade biljetter som sålts. Biljetter som nu kommer återbetalas.

Tierp Arena har ytterligare en EM-tävling planerad under året och det är mot den Urban Axelsson och han kollegor nu tar sikte på.
- Vi vänder nu våran blick framåt och lägger vårt fokus på 2020 Summit Racing Equipment Internationals som körs 13-16 augusti med målet att göra det till ett fantastiskt event, säger Axelsson.


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

LeverantörspartnerVIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

esenstudio-logo-orange WEBB.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.png
sensor300x480.jpg