Hoppa till sidans innehåll

Världsmästare till NGK-Masters – se tävlingen live på SBFPlay

18 OKT 2018 08:34
När folkracefesten NGK-Masters avgörs i helgen kommer det stå två världsmästare på startlinjen, Johan Kristoffersson och Pontus Tidemand. För den som inte är på plats kan tävlingen ses på SBFPlay.
  • Skapad: 18 OKT 2018 08:34

Efter några års deltagande i NGK-Masters börjar det bli mer på allvar för de båda motorsportgiganterna Johan Kristoffersson och Pontus Tidemand. Hittills har ingen utanför Folkraceleden lyckats vinna tävlingen sedan premiären 2005, men de båda världsmästarna kommer närmare för varje år. 

När starten går i årets NGK-Masters kan det förväntas en giganternas prestigekamp mellan Johan Kristoffersson och Pontus Tidemand som kommer till start i var sin identisk Volvo 240, båda bilarna tillverkade av bilbyggarexperten Daniel Wall.

De båda värmländska motorstjärnorna har kört NGK-Masters med framgång tidigare. Pontus gör i år sin sjunde start i tävlingen, med en hedrande 5:e plats som bästa resultat i huvudklassen (3:a som junior 2005). Johan ställer upp för femte gången med en fantastisk andraplats som bästa resultat 2016.

Till start kommer rallystjärnan Mattias Adielsson som har flera SM-titlar i rally hemma i prisskåpet, senast från rallysprinten i SM-veckan i Helsingborg i somras.
Förra året var det just Kristoffersson och Tidemands billbyggare Daniel Wall som stod som segrare i herrklassen och i damkassen var det Loise Hultgren Sevius.

Tävlingen kan ses live på SBF Play.

 


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor
 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link