Hoppa till sidans innehåll

VM-brons till Skärås

23 SEP 2019 08:32
I helgen kördes VM i KZ2 på South Garda Karting i italienska Gardaområdet. Och det blev svenska framgångar genom Emil Skärås som körde till sig en bronsmedalj i finalen.
  • Skapad: 23 SEP 2019 08:32

Emil Skärås som tog en viktig vinst i sista kvalheatet. Något som placerade honom i första startled i finalen där han fick starta från ruta två. Och ett tag såg det ut att bli den blågula fanan som skulle få vaja överst på prisceremonin då Emil Skärås tidigt i loppet körde om ledaren och med det intog första platsen. Men den ledningen blev kortvarig. Redan i kurvan efter missade Skärås och tappade direkt ledningen. 

- Jag stängde inte tillräckligt mycket och Emilien Denner tog tillbaka ledningen. Jag föll ner till femte plats men kämpade mig tillbaka till andra plats men blev sedan omkörd och slutar trea, kommenterar Emil Skärås efter tävlingen i Garda och fortsätter.
- Jag är både nöjd och missnöjd. För första gången den här helgen hade vi faktiskt farten för att vinna. Det har varit en fantastisk helg och att avsluta en fantastisk säsong med en tredjeplats i VM är inte dåligt, avslutar Skärås.

Mer information finns på, http://www.cikfia.com


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner

Samarbeten


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png