Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Alfred Nilsson - BMW Northern Europe Brand Ambassador

28 SEP 2022 10:29
  • Skapad: 28 SEP 2022 10:29

Alfred Nilsson, 21, presenteras av BMW Group Northern Europe som deras nya BMW Brand Ambassador. Nilsson som har tävlat med märket under en längre tid, kommer nu inte bara representera BMW på banan, utan även utanför. 

 

“We are delighted to announce Alfred Nilsson as a BMW Brand Ambassador in the Swedish market. Motorsport is in our DNA and having such a talented up and coming racing driver such as Alfred is a perfect fit”. Patrick Botell, Head of Event Management and Cooperations at BMW Group Northern Europe. 

 

Som en brand ambassador, kommer Nilsson personligen att representera märket på olika evenemang runt om i landet. Bland annat BMW Driving Experience.

 

"Jag är väldigt stolt över att få förtroendet till att bli en BMW Brand Ambassador. Det är ett stort stöd och en stor ära att få representera BMW utanför banan, mellan tävlingar och tester. Som känt så lägger vi som förare mycket tid på karriären utanför tävlingar och det blir en extra push framåt med BMW stöttandes därtill. Jag hoppas även på att tillföra det jag kan under aktiviteter och evenemang runt om i landet för att fortsätta värna om BMW och deras kunder. För att sammanfatta det så ser jag väldigt mycket fram emot ett långsiktigt och bra samarbete tillsammans!" Avslutar Alfred.

 

Nästa uppgift för Nilsson blir mästerskapsfinalen nästa vecka på Monza, där BMW Team Italia ligger 2a i mästerskapet med endast 2 poäng fram till täten, det kommer minst sagt bli en spännande avslutning på de italienska mästerskapen.

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.png
2.svgsensor300x480.jpg