Hoppa till sidans innehåll

Informationsbrev 4 2019 Enkel Bilsport

06 MAR 2019 09:37
  • Skapad: 06 MAR 2019 09:37

Robertsfors MS skulle ha arrangerat UTH/långloppstävling nr 2 för vintern, men på grund av vädrets makter så fick dom ställa in. Men nu blir det bättre! Vid Älvsbyn MS årsmöte så kom frågan på tal om att arrangera 2 UTH/långloppstävlingar under vintern/våren 2019.

Under helgen plogades deras bana upp enligt det direktiv som gäller för att köra UTH/långlopp. Delar av utskottet var närvarade.

Piteå MS har visat intresse för att prova att arrangera något under Enkel Bilsport. Nu är snart alla klubbar inom ÖNBF i startgroparna för att arrangera enklare tävlingar/träningar.

Om trenden står sig så borde det inte vara en omöjlighet att uppnå målsättningen för vision 2020.

BK Dundret körde sin första tävling i UTH under den gångna helgen med 14 förare, och dom fick 6 nya medlemmar i samma veva.

Övriga kommentarer: rolig tävling med flera glada skratt och i ett strålande väder. Minst två i publiken skulle fixa bil och team till nästa tävling som BK Dundret skall anordna, så man tror från klubbens sida att detta blev en bra start inför kommande tävlingar under Enkel Bilsport.

Nästa roliga tilldragelse är att Umeå AK kommer att försöka få till en tävling i Bussjö i slutet av mars. Det är ett nöje att se vad våra engagerade klubbar/föreningar kan åstadkomma.

Efter ÖNBF:s årsmöte så finns det en SGA-Enkel Bilsport, Martin Dahlén boende i Piteå, som rekommenderas att kontakta.

Har fått höra av SGA i Värsta distriktet att där arbetas det för att få till en cup i Drivers Open. Ytterligare info kommer när vi fått veta mer.

 Kortfattat så råder det högtryck med att ordna banor och licenser till alla som visar intresse att hoppa på tåget för att få igång sina klubbar på enkelt men säkert vis.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link