Hoppa till sidans innehåll

Enkel Bilsport: Infoblad nr:10 och 11 2018

08 NOV 2018 09:00
  • Skapad: 08 NOV 2018 09:00

Som det tidigare har nämnts så det går bra för Svensk Bilsport nu och alla våra medlemmar.

Som ni säker ser så har bytt namn till Enkel Bilsport. Det namnet passar mycket bättre med hur vi jobbar. Vårt uppdrag är att nå ut till så många nya medlemmar som möjligt.

Nu har det börjat hända positiva saker inom familjen bilsport. Jag är väldigt glad att kunna önska våra nya vänner Race4Fun välkomna till familjen bilsport.

När nu Race4Fun kommer att arrangera sina fina och välbesökta tävlingar inom Svensk Bilsport så räknar vi med att få många nya medlemmar inte bara förare utan funktionärer också. Race4Fun har ett antal meriterade funktionärer som även kommer med till Svensk Bilsport.

Vi har mycket jobb framför oss i höst.

Om den goda trenden fortsätter i denna anda med alla klubbar som jobbar så här hårt med att visa att vi inom Svensk Bilsport har en bra produkt till våra medlemmar. Så arbetet med Vision 2020 fungerar väl.

Delar av Enkel Bilsport var och besökte NMS-Boden tidigare i månaden. NMS-Boden har anordnat ett träningsläger och rekryteringsdagar för ungdomar på motorstadion.Vi var där för att prata om vad vi har att erbjuda dessa ungdomar.

Det var ca 35 stycken nyfikna ungdomar som sprudlade av entusiasm. Många fick se och bekanta sig närmare med Rally- och Folkracebilar. Utskottet lämnade broschyrer och hade strategiskt satt upp rollupps vid varje ingång.

Nästa klubb som kommer att genomföra riktade insatser för Enkel Bilsport är Robertsfors som har frågat efter broschyrer till detta tillfälle. Jag fick veta under detta tillfälle att Boden, Älvsbyn, Gällivare och Robertsfors kommer att anordna minst 2 UTH-tävlingar var i vinter.

Har även hört att Åsele, Skellefteå och Piteå är i startgroparna för att köra UTH.

 

Vi från Utskottet känner att vårt arbete börjar ge resultat.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link