Hoppa till sidans innehåll

JC Raceteknik till RallyX med starkt startfält

29 APR 2022 07:39
  • Skapad: 29 APR 2022 07:39

Ytterligare tre förare kommer till start i RallyX tillsammans med JC Raceteknik. Sondre Evjen och Philip Gehrman gör en full satsning i Supercar, medan Jimmie Walfridson ansluter i Supercar Lites.
–  Vi har en spännande säsong framför oss, med målet att köra hem mästerskapsmedaljer, säger teamchef Joel Christoffersson.I tisdags presenterades JC Raceteknik Juniorteam med de två förarna Lukas Andersson och Erik Nilsson. Nu är det klart att de får starkt sällskap i depån. JC Raceteknik kommer nämligen till start med ytterligare tre förare i RallyX. Sondre Evjen, Philip Gehrman och Jimmie Walfridson.

I Supercar ansluter en ny förare till teamet. Philip Gehrman, Lindesberg, har en framgångsrik rallycrosskarriär i bagaget, med bland annat EM- och SM-brons i Touringcar, samt en tredjeplats i Supercar-SM. I fjol körde han en deltävling i RallyX med JCs Audi, och visade direkt högt tempo med bland annat en omgångsseger. I år är han redo för en full säsong tillsammans med teamet.

Till skillnad från Gehrman har norrmannen Sondre Evjen tävlat för JC Raceteknik sedan 2016. Även i fjol körde han Supercar för teamet, och avslutade säsongen med en tredjeplats i mästerskapet RallyX. I år har han siktet inställt på ytterligare en mästerskapsmedalj. Även Jimmie Walfridson, Torsby, kommer återigen till start för JC. Han återvänder för full satsning i klassen Supercar Lites, efter ett sabbatsår under pandemin. I bagaget har han bland annat två SM-brons tillsammans med teamet.E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg