Hoppa till sidans innehåll

Lundberg & Arhusiander kör finalen i ADAC Opel Rallye Cup som klara mästare.

18 OKT 2018 09:13
  • Skapad: 18 OKT 2018 09:13


Tyskland, Tjeckien och Österrike är länderna som 20-åriga juniorlandslagsföraren Elias Lundberg med co-driver David Arhusiander kommer att avsluta sin säsong i. 3-Städte-Rallye, som tävlingen heter, körs nämligen precis på gränsen mellan de tre länderna.

Tävlingen körs på över 12mil specialsträckor runt staden Straubing och är finaltävlingen i såväl tyska mästerskapet som ADAC Opel Rallye Cup. Svenskarna kommer till tävlingen som klara vinnare i cupen.

- Det känns skönt att vi säkrade vinsten redan förra deltävlingen. Det gör att vi kan åka ner och njuta av tävlingen utan någon press och fira med teamet under den stora prisutdelningen för cupen, säger Elias.

Men spännande kommer det ändå att bli. För under prisutdelningen efter tävlingen kommer Opel Motorsport att gå ut med vilken cup-förare de vill se som förare i deras fabriksteam 2019.

- Det känns såklart spännande och se vem Opel vill ha. Vi ligger såklart väldigt bra till men det är ändå en jury på 5 personer som ska avgöra vem de vill ha, förklarar Elias och fortsätter. Vi har jobbat stenhårt för att vinna cupen i år och allt har gått enligt plan. Vi hoppas nu bara Opel uppmärksammat det. Men först ska vi se till att ha en riktigt rolig säsongsavslutning i helgens tävling.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link