Hoppa till sidans innehåll

Fina svenska framgångar i Danmark

24 APR 2018 09:48
Deltävling 1 och 2 i NEZ-mästerskapet har avgjorts.
  • Skapad: 24 APR 2018 09:48

Fredagen den 20 april och lördagen den 21 april avgjordes de två första deltävlingarna i årets mästerskap i trakterna av Gjern med ett bra svenskt deltagande.

Bäst bland svenskarnan på fredag var Rune och Andreas Nilsson på en första plats bland de utländska deltagarna, vilket visar att ett flitigt tävlande i Danmark lönar dig. Övriga svenska ekipage bland de tio bästa var Björn Henriksson och Ulf Andersson på en femte plats; Johan och Leif Fransson på en åttonde plats; Stefan Annala och Per Andersson på en nionde plats, samt Jonas Hjelm och Ingmar Evaldsson på en tionde plats.

På lördagen var Björn Henriksson och Ulf Andersson bäst bland utlänningarna med Rune och Andreas Nilsson på andra plats. Övriga svenskar bland de tio bästa ekpagen var Per-Lennart Andersson och Peter Kihlstenius på en sjunde plats; Jonas Hjelm och Ingmar Evaldsson på en nionde plats, samt Niklas Cedstedt och Staffan Holmbom på en tionde plats. Nämnas bör att Per-Lennart och Peter bröt fredagens tävling och tvingades att med hjälp av medtävlande reparera bilen för att komma till start.

Resultat fredag

Resultat lördag

Deltävling tre avgörs i Falköping den 7/9 och deltävling fyra i Nora den 8/9.

Skribent: Sten Jonas Öhman
Epost: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info