Hoppa till sidans innehåll

Full fart för tävlingsarrangörer!

21 JUL 2020 20:12
SHRA Sundsvall and Färnäs Night Cruisers are now working full time to prepare for racing at Sundsvall Raceway and Tallhed Dragway. SHRA Sundsvall will be able to offer a preparation suiting the higher classes.
  • Skapad: 21 JUL 2020 20:12

Båda klubbarna hoppas på en bra uppslutning till sina event och uppmanar er nu att gå in på dragracing.eu och anmäla er snarast. Sundsvalls Mid Sweden Finals sista anmälningsdag är endast några dagar borta och för att de ska kunna arrangera en tävling i år behöver de all support som går att uppbringa. I skrivandets stund är det endast 6 team anmälda och de behöver 160 för att kunna arrangera. Är ni sugna på att köra gå då genast in och anmäl er. Det är en av få chanser här i Sverige att få testa era fordon, tävla, träffa dragracing familjen. En chans att återbringa känslan av något vi alla saknat i år.

-Vi kommer att ha Kjell Pettersson här som banpreparerare och tävlingsledare, vilket vi är väldigt glada över, låter Göran Svensson ordförande i SHRA Sundsvall meddela. Jag vill även upplysa om att det går att lösa en tillfällig licens hos SBF, för 375 SEK.

 

På Tallhed i Orsa arbetar man också hårt för att köra ett par event. Det är just nu närmare 60 anmälda till Tallhed #1 som körs första helgen i augusti. Men de erbjuder ytterligare ett tävlingstillfälle senare i höst. Till detta kan man redan nu anmäla sig.

-Det är lite för få anmälda till första tävlingen, menar Anders Höijer ansvarig arrangör. Men vi kör ändå, då vi känner att det är viktigt för dragracingen. Vi hoppas på flera anmälningar till Tallhed #2 i september.

Vänta inte till sista stund att anmäla er! Det kan resultera i att arrangören måste ställa in, och det vill vi ju inte. Dessa tävlingar kommer att vara publiklösa på grund av de restriktioner som råder på grund av Covid-19 och vi vädjar till försiktighet under eventen. Var rädd om varandra.   

Nu kör vi!

Skribent: Lena Perés
Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

Tillsammanslogga -21.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png

Bingolottopask21.jpg