Hoppa till sidans innehåll

Information om Sverigecupen

12 JAN 2020 19:45
Viktig information om Sverigecupen 2020
  • Skapad: 12 JAN 2020 19:45

Efter noga övervägande har vi beslutat att pausa Sverigecupen under 2020. Anledningen till detta är delvis brist på resurser i form av personal, men också delvis för att vi har sett ett minskat intresse bland förarna. 

I och med detta kommer vi istället att erbjuda plats i SDC till de förare som har planerat att köra Sverigecupen, men kan tänka sig att köra SDC istället. Är du förare och intresserad av att delta i SDC får du gärna maila This is a mailto link.

Däremot uppmuntrar vi klubbar och arrangörer att anordna enkla enskilda tävlingar, vilka gärna får gå under ett gemensamt namn för att skapa enhetlighet. Vi hoppas också att klubbar ser ett intresse att arrangera tävlingsmöjligheter för samtliga driftingklasser, inklusive modified. 

Vill du arrangera driftingtävling under SBF får du som arrangör gärna använda SDC Rookie för att marknadsföra ditt event. Maila oss så vi har möjlighet att ge dig mer information, samt att vi får kännedom om att ditt event. Vi hjälper gärna till att marknadsför via våra kanaler. 

Skribent: Matilda Svensson
E-post: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png