Hoppa till sidans innehåll

Nystartat kommunikationsprojekt

21 MAR 2019 14:45
Driftingutskottet har tillsammans med Svenska Bilsportförbundets sportgrensansvariga i drifting startat ett kommunikationsprojekt.
  • Skapad: 21 MAR 2019 14:45

Syftet med detta projekt är att förbättra kommunikationsflödet mellan driftingutskott, sportgrensansvariga, distrikt, klubbar och förare. Vilket i sin tur kommer att ge förare och klubbar en bättre inblick i hur Svenska Bilsportförbundet, som helhet, arbetar med svensk drifting. 

Att dessutom förbättra kommunikationen mellan distrikten kommer förhoppningsvis skapa en mer effektiv utveckling och uppmuntra till mer driftingverksamhet. 

Projektet kommer att ske genom ett informationsbrev som skickas ut första veckan, varje månad av samtliga parter. Detta innebär alltså att samtliga sportgrensansvariga får ta del av en sammanfattning från driftingutskottet, samt att driftingutskottet och alla sportgrensansvariga får ta del av ett informationsbrev från samtliga involverade distrikt. 

Informationen i dessa utskick ska sedan sportgrensansvariga dela med berörda distrikt och klubbar, för att klubbarna sedan ska ha möjlighet att informera sina medlemar och förare. Det är därför viktigt att klubbar som ägnar sig åt driftingverksamhet har en bra kommunikation med sin SGA.

Projektet har precis påbörjats och kan komma att justeras i framtiden vid behov, men vi ser detta som ett steg i rätt riktigt för att ytterligare utveckla svensk drifting. 

Har du ytterligare frågor angående detta kommunikationsprojekt uppmuntrar vi er att kontakta den som är sportgrensansvarig inom ditt distrikt. 

 

De distrikt som ingår i detta kommunikationsprojekt i dagsläget är: 

Övre Norra Bilsportförbundet 

Västra Bilsportförbundet

Östergötlandsbilsportförbund

Mellannorrlands Bilsportförbund

Smålands Bilsportförbund

Sö/Vä Bilsportförbund

Södra Bilsportförbundet

 

Kontaktuppgifter till sportgrensansvariga i respektive distrikt hittar ni på distriktens hemsida. 

Anledningen till att samtliga distrikt inom Svenska Bilsportförbundet inte deltar i projektet är pågrund av att endast ovanstående distrikt har en sportgrensansvarig inom drifting i dagsläget. 

Förhoppningsvis kommer fler distrikt att tillsätta en sportgrensansvarig inom snar framtid. 

Är du intresserad av detta ber vi dig kontakta styrelsen i ditt distrikt. 

Skribent: Matilda Svensson
Epost: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info