Hoppa till sidans innehåll

Antagning SM/RM 2018

06 DEC 2017 22:41
Nu är antagningsbeskeden skickade för SM/RM 2018!
  • Uppdaterad: 30 MAR 2018 15:37

Vi har märkt av ett enormt intresse för båda serier och vi kan garantera att det kommer att bli en riktigt bra säsong men tufft motstånd!

Tyvärr har vi inte plats för samtliga förare. Av närmare 140 ansökande, finns det endast möjlighet för cirka 80 förare i SM och RM. Detta på grund av att ingen arrangör har kapacitet att arrangera en tävling för fler, det skulle också innebära en extrem tidspress och lite körtid. Vilket vi såklart inte önskar.

Det vi har gått efter när vi har tittat igenom ansökningarna är främst tidigare meriter. Att ha deltagit i tävlingar och placerat sig bra, har av naturliga skäl varit mer meriterande och har resulterat i en större chans att bli antagen.

Ni förare som har blivit antagen till SM eller RM 2018 har i er antagningsbekräftelse fått en beskrivning i hur ni kompletterar er serieanmälan. Ni har även fått information i hur man betalar in serieavgiften. 

Vi vill ännu en gång poängtera att det är viktigt att att ni betalar in serieavgiften, samt kompletterar er serieanmälan, för att behålla er plats i SM/RM 2018. Läs mer om detta i er antagningsbekräftelse. 

Förare som inte har blivit erbjuden en plats i SM/RM 2018 kommer att ha möjlighet att delta i Sverigecupen. 

Sverigecupen är en serie som kommer att arrangeras under semi-pro reglementet och köras under enkla former, ofta tillsammans med frikörningsdagar.

Mer information om detta, hur du anmäler sig, samt kalender kommer att komma ut här .

Håll utkik!


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info