Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen inför 2022.

17 JUN 2021 11:03
Om du är intresserad av Historisk Bilsport och känner du är rätt person för uppdraget så finns info nedan hur du ansöker. Historiska Utskottet söker förstärkning.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2021 11:03

För valberedningen pågår arbetet för fullt just nu.

 

- I arbetet för oss i Valberedningen har vi skickat ut en fråga till förtroendevalda inför kommande period och där vi sen ska analysera utskott, kommittémöten och protokoll och uppdraget. Vi arbetar även med att försöka ha en upparbetad namnbank för att, om det behövs kunna nyrekrytera in i grupperna, säger Valberedningens ordförande, Ronny Nyström. 

 
Arbetsgången för Valberedningens arbete är tydlig. Nu i juni ska arbetet vara klart och skickas då till vd för att inhämta information och förslag från de anställda. I juli sker eventuella justeringar och senast 31 juli ska det första utkastet vara framlagt till Förbundsstyrelsen. Därefter har Förbundsstyrelsen sen augusti på sig att informera om eventuella förändringar inom utskott och kommittéer innan Förbundsstyrelsen fastställer besluten på ett styrelsemöte i september.
 
I slutet av september presenteras de nya utskott och kommittéerna för kommande år där beslutet verkställs från 1 oktober.
 
- Så är beslutsgången. Under coronapandemin nu har saker och ting förskjutits lite olika då även ett Förbundsmöte inte hamnade helt rätt i tid heller. Men nu är vi tillbaka i det planlagda schemat igen kring tillsättandet av utskott och kommittéer, avslutar Ronny Nyström.
 
Den som tror sig själv vara eller har passande namn till en förtroendevald plats inom förbundet kan höra av sig med informationen till This is a mailto link senast 30 juni. 
Skribent: HU
E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png