Hoppa till sidans innehåll

Inför träningslägret i Hudiksvall, 19-21 Juli

19 MAJ 2016 16:06
Mellan 19-21 juli kommer svenska landslagen att samlas i Hudiksvalls utkant för att genomföra ett tufft och intensivt träningsläger. Förarna kommer att få många viktiga träningstimmar i kroppen.
  • Skapad: 19 MAJ 2016 16:06

Lägret innehåller många varierande träningsformer, både på land och i vatten. I samarbete med Trek genomför vi därför flertalet MTB-pass i naturskön miljö. Dessutom kommer det att bli lärorika sim- och löpträningspass. Utöver all den goda fysiska träningen blir det mycket teambuilding och gemenskap.

- Vi utför det här lägret för tredje året i rad nu och första året var vi totalt fyra förare, förra året var vi ca. 12 och i år tror jag att det kommer att bli fler, säger förbundskapten Magnus Lampert, som själv är ifrån trakterna.
- Ja, jag är född och uppvuxen nära Hudiksvall och har själv arrenderat äventyrs-ön vi ska vara på. Det gör det här lägret till ett mycket kostnadseffektivt läger genom alla kontakter som jag har här och jag vet att förarna uppskattar träningen och gemenskapen på det här lägret, förklarar Lampert.

Under lägret erbjudas förarna olika former av workshops. Bland annat får landslaget besök av en raceingenjör som ska prata om bilbeteende, kommunikation och mycket annat.
- Det är den här typen av grenspecifika Workshops som efterfrågas av förarna och jag tror att det är ett perfekt sätt att få igång diskussioner hos förarna och att det kommer ge mycket även om man kör inom olika grenar, avslutar Magnus Lampert.  

Dagarna avslutas med att landslaget får möjlighet att visa upp på sig inför Hudiksvalls främsta motorsportfans, då SMK Hälsinge arrangera en motordag på Hudiksvalls vackra havskaj. På kajen hoppas vi självkalrt på  en stor folkfest med folkracekörning, simulatortävling och radiostyrdbilsport. Press och media är självklart på plats och de vill intervjua landslagets stjärnor om deras möjligheter inför säsongavslutningen. 
Skribent: Magnus Lampert
Epost: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info