Hoppa till sidans innehåll

Läger


Att förarna och kartläsarna i de respektive landslagen träffas och utbyter kunskaper är en essentiell del. Denna del har visat sig vara mycket uppskattad och utvecklande för förarna och kartläsarna. Respektive landslag har ungefär fyra till fem läger per år där de träffas för att mäta sin fysiska status eller träna körning i olika förhållandena. Det handlar inte bara om att bli bättre förare genom fysik eller körning, utan också om att kunna socialisera sig med andra i gruppen, media träna, kost och mycket mer.

Under dessa läger får de möjligheten att skapa diskussioner med andra likasinnade från både samma men också från andra grenar. Vi från landslagsorganisationen ser det som en extremt viktigt faktor i framgång, att kunna ge och ta konstruktiv feedback.

Här kommer ni kunna se kommande läger, när och vart de är samt att anmäla sig till dessa läger. Under denna flik kommer ni även kunna läsa om läger som varit samt att se bilder och filmer från dessa. Vi gör nu mera mycket reportage från varje läger vi arrangerar och dessa kommer ni kunna se här och på sbfplay.se

Uppdaterad: 21 DEC 2016 15:04 Skribent: Magnus Lampert
Epost: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info