Hoppa till sidans innehåll

Kommande läger


16-18 mars: Körläger i Arvidsjaur för Seniorlandslaget

Förra året genomförde Svenska landslaget i bilsport ett utav sina bästa körläger någonsin. Tillsammans med Exclusive Car Events fick förarna möjlighet att köra otroligt många timmar med riktigt bra bilar och däck. Detta läger utförs som sagt igen och förhoppningen är verkligen att göra detta läger ännu bättre. Ett led i förbättringen är att vi nu tar med oss en ingenjör till Arvidsjaur. Han ska hålla i både teoretiska och praktiska moment för att utveckla förarna på bästa sätt. Sedan kommer vi givetvis köra fysisk träning under dagarna, vilket också är en förbättring till i år. 

 

Körläger Test-Track, Arlands, 8-9 april för Seniorlandslaget och 9-10 Juniorlandslaget 
Test-Track är en mycket bra bana på många sätt. För det första är den beläget endast 5 minuter i bil från Arlanda flygplats. Det gör det möjligt för alla förarare att enkelt ta sig till lägret, oavsett färdmedel. För det andra så har Test-Track en mycket bra asfaltsbana där det går att träna på otroligt många tekniska moment inom bilsport. 

Tillsammans med våra samarbetspartners så kan vi därför erbjuda våra landslagsförare ett bra körläger på asfalt. Test-Track har både en bra testbana och ett bra träningsområde, vilket gör att förarna får möjlighet att testa på olika delar i körningsmomenten. På så sätt blir det också mycket tid bakom ratten. 

Delar av Utvecklingslandslaget kommer också få möjligheten att vara med på detta körläger. Framförallt de förare som ännu inte varit med på något körläger. 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:53 Skribent: Magnus Lampert
Epost: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info