Hoppa till sidans innehåll

Gemensamt träningsläger i Hudiksvall

19 AUG 2015 14:28
Mellan den 22-23 juli hade de svenska landslagen i bilsport ett gemensamt läger. Både juniorer och seniorer träffades i Hudiksvall för att slipa den fysiska formen inför höstsäsongen. På schemat stod både träning, teambuilding och olika tävlingar.
  • Skapad: 19 AUG 2015 14:28

Under fyra hårda träningspass på två dagar fick förarna sig en rejäl genomkörare och lämnade Hudiksvall både starkare och snabbar men också med träningsvärk. Tillsammans med vår samarbetspartner TREKbikes kunde vi ordna två tuffa MTB-pass på totalt 4 timmar medans andra förare valde att antingen springa eller köra ett styrkepass.

träningsläger hudiksvall

- Detta var ett klockrent läger där både juniorer och seniorer träffas och där lagbyggandet i ordet ”landslag” var mycket tongivande. När man träffas på en Ö såhär blir gruppen tight och vi kommer närmare varandra, säger Magnus Lampert och fortsätter.
- Under konferensfrukosten fick förarna möjlighet att lyfta fram sina tankar på hur vi kan bygga vidare på ordet landslag och bli ännu starkare, och det var många bra idéer som dök upp, avslutar Magnus Lampert.

Under konferensfrukosten var det genomgång av enkäten som förarna själva hade fyllt i där de kan skatta allt ifrån landslagets kvalitet till att själva beskriva vad som kan bli bättre med egna ord. En enkät som kan följas upp från år till år för att se utvecklingen av landslaget, samt en perfekt möjlighet för landslagsorganisationen att få feedback på arbetet.

Vår egen expertkommentator och tillika nyhetsankare Christian Holmudd var med på detta träningsläger. Givetvis fanns reportageuppsättningen med i bagaget men även hans blåa MTB-cykel och träningsviljan var nedpackad. Christian är en van cyklare och visade upp erfarenhet i både cyklingen och packningen, vilket vissa förare får vara tacksamma för efter någon punktering halvvägs in i första träningspasset. 

Under helgen hade vi även paintball-tävling och en ROC som bestod av tre grenar. Radiostyrd bil, cykling på go-kartbana samt go-karttävling. Alla grenar bjöd på hårda fighter med både diskussioner och skrubbsår. Vinnaren av den totala kampen vanns av Johan Kristoffersson som på ett elegant sätt kämpade till sig topp fem placeringar i alla grenar. Trots en tävling med mycket skoj fanns det mycket tävlingshumör hos alla förare, vilket är roligt att se. Det var även roligt att se så stor återkoppling på förare vid denna träffa, totalt 17 förare och ledare var på plats i Hudiksvall

Skribent: Magnus Lampert
Epost: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor
 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info