Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger i Falun för Juniorerna

25 MAR 2015 15:55
I helgen som var hade juniorlandslaget och utvecklingsgruppen ett träningsläger i Falun. Ett läger fyllt med fystester och riktigt bra föreläsningar, av Lennart Augustsson.
  • Skapad: 25 MAR 2015 15:55

Fystesterna var de standardiserade testerna som vi utgår ifrån enligt kravprofilen som ni hittar på den nya hemsidan. Föreläsningarna hade fokus på hur förarna kan tänka när de ska marknadsföra sig själv och sin satsning, samt hur hjärnan fungerar i olika situationer.

Helgen började denna gång lite annorlunda, nämligen med en rundvandring i Falugruvan. En mycket intressant och ett roligt historiskt inblick.- Det är vanligt att man endast är på det område man gör aktiviteter på under läger och glömmer bort möjligheten att uppleva andra saker, säger Magnus Lampert och fortsätter. Jag tycker det är viktigt att stanna upp ibland och tillägna sig åt kulturer från andra orter eller länder beroende på vart man befinner sig.

Utvärderingen tyder på att lägret var mycket uppskattat från förarna och kartläsarna på lägret. Ett stort plus denna gång gick till föreläsningarna som var under helgen. Landslagsorganisationen fick också mycket bra feedback från förarna om hur vi kan göra lägret bättre.-Det märks att förarna själva känner sig trygga och vågar uttrycka sin kritik vilket gör att lägren i framtiden kommer bli ännu bättre, avslutar Magnus Lampert.

Skribent: Magnus Lampert
Epost: This is a mailto link

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info