Hoppa till sidans innehåll

Bilsportgalan flyttas

12 JAN 2022 14:40
  • Skapad: 12 JAN 2022 14:40

Bilsportgalan 2022 som skulle genomföras nu i januari kommer att flyttas fram till ett senare datum. Detta på grund av de senaste restriktionerna som regeringen kom med under måndagen.

Lördagen den 22 januari var planerad som en fest i bilsportens tecken med den årliga Bilsportgalan. Men med de restriktioner som kom under måndagen från den svenska regeringen har vi beslutat efter samråd med vår medarrangör Förlags AB Albinsson & Sjöberg om att flytta fram Bilsportgalan 2022.

- Det är naturligtvis jättetråkigt, jag hade verkligen sett fram mot en helg för att hylla våra framgångar. Men med de restriktioner som nu gäller för större inomhusaktiviteter och den smittspridning som pågår i samhället nu kan vi inte genomföra en Bilsportgala. Men galan är inte inställd utan framflyttad och vi hoppas kunna genomföra den till våren så att vi kan premiera våra framgångsrika förare och ledare från 2021, säger Anna Nordkvist, generalsekreterare på Svensk Bilsport.

Exakt när den nu framflyttade Bilsportgalan kommer att genomföras är ännu inte klart, men det arbetas för att få till ett datum i mars.

- Det är vår målbild att vi ska kunna ha den i mars, men allt är ännu inte bekräftat. Det är fortsatt Norrköping som gäller och vi måste säkerställa att det finns tillgång till lokaler och boende under de dagar som vi nu tittar på att flytta fram galan till, säger Jörgen Ekwall, marknadschef på Svensk Bilsport och projektledare för Bilsportgalan.

Med anledning av beslutet att flytta fram Bilsportgalan kommer det till er som redan köpt biljetter ges ett val om att behålla dessa till den flyttade galan, eller om återköp med pengarna tillbaka önskas. Mer information kommer till er anmälda deltagare så snart som möjligt, så avvakta detta mail för mer information om vidare hantering av er bokning. Ev avbokning med återbetalning kan göras först när mail om nytt datum kommer.

 

Svenska Bilsportförbundet

Skribent: Bengt-Åce Gustavsson
E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg