Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bengt-Åce Gustavsson

Joel Granfors omutbar i Aquila!

29 JUL 2020 17:27
Det tightar till sig i toppen i Aquila då både Elias Adestam och William Wulf utmanar Joel allt hårdare. Men trots att både Adestam och Wulf var snabbare i kvalet så visade Joel var skåpet skulle stå med ytterligare tre segrar under helgen.
  • Skapad: 29 JUL 2020 17:27

Joel närmar sig med stormsteg serievinsten som är en testdag med Formula 4 i Danmark. Dock räcker det med ett endaste brutet heat för att allt skall vara uppe i luften igen!

Närmast bakom topptrion kom lillebror Granfors (Linus), en mycket besviken Mille Johansson och Neo Ringdahl. Mille har haft en helg kantad av tekniska problem och hittade inte riktigt farten i bilen, ”Bara bryta ihop och komma igen”, som det heter.

Nykomlingen Leo Åberg gick under helgen från klarhet till klarhet och borstade snabbt av sekunder och tiondelar. Vi kan konstatera att Leo snabbt lärde sig banan och de ganska krångliga spårvalen som Kinnekulle erbjuder.

I Sportman-klassen har Kasper von Celsing verkligen hittat speeden och utmanade rutinerade Rickard Adestam hårt om att bli helgens poängplockare. Rickard lyckades vinna 2 st Race och Kasper ett. Michael Karpers hittade till slut farten i Race 3 och hade för några varv faktiskt segervittring. Men Adestam visade att näst äldst är äldst och plockade hem heatet endast 66 hundradelar före Karpers, med Kasper ytterligare 1 sekund bakom. Det kommer att bli en intressant fight att följa!

Skribent: Bengt-Åce Gustavsson
E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg