Hoppa till sidans innehåll

SM SUPERCAR OCH SUPERCAR LITES

20 OKT 2018 17:39
SM i Supercar och Supercar Lites har körts inom RallyX Nordic. Tävlingarna i Höljes 6/5, Arvika 3/6 och nu senast finalen i Tierp 7/10 var årets SM-tävlingar.
  • Uppdaterad: 20 OKT 2018 17:39

Bilden visar den glada prispallen i Supercar Lites. Segraren i SM heter Marcus Höglund. Silvermedaljören William Nilsson (vänster på bilden) tog sig inte till finalheatet i Tierp, men hade plockat tillräckligt med poäng på vägen fram. Bronset togs av Jimmie Walfridson.

Marcus Höglund:
”Det känns helt sjukt. Från att egentligen vara helt nybörjare och inte ha några större förhoppningar alls, till att plocka poäng hela året och avsluta med en SM-vinst är helt rått. Att dessutom vinna i Tierp… Det är en seger jag väntat på hela året. Jag har haft en fantastisk stöttning av närmare hundra personer från min sponsor Ramudden, ett gäng från Höljes och flera vänner. Om det blir Supercar Lites för mig nästa år eller vad som sker får vi helt enkelt se.”

I Supercar tog  Lucas Walfridson SM-guld, bara en poäng före Oliver Eriksson och tre före Philip Gehrman. Det var tight så det förslår!

Foto: Andrea Ivares Berglind

Skribent: MK
Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport
 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info