Hoppa till sidans innehåll

JSM och RM 2150 PÅ WESTOM/ARVIKA 2/6

30 MAJ 2018 13:32
Dags för andra deltävlingen i ungdomarnas JSM och den populära RM 2150. Med i tävlingen är även Rc Historisk, med bilar byggda före 1974. MK Team Westom i Arvika står som arrangör och förarna ser fram mot att få köra på en kanonbana! Lördag 10.00.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2018 22:46

Vill du se tävlingen då den körs, titta på sbfplay.se. Sändningen börjar 10.00 lördag 2/6. Välkommen in!

Man kan även följa tidtagningen. Länk här. 


I Junior-SM, JSM, väntar vi en fight mellan Anton Karlsson, Lycksele, Emil Hultenius, Jönköping och Jens Högbom, Vännäs. Alla tre imponerade vid premiärtävlingen och ligger i topp i tabellen! Då tävlingen körs i Värmland kommer säkert Säfflepojkarna  Oskar och Linus Björk, flankerade av Daniel Blomqvist, att göra sitt yttersta för att visa vilket landskap som har de bästa förarna. 

 

RM 2150 har intressanta förare med intressanta bilar. Johan Uhr, Årsunda vann senast med sin Opel Kadett GSI, strax före Björn ”Putte” Alvarsson, Vadstena, i en Porsche 944. Sen var det BMW 3-serie genom Richard Ådén från Nyköping. I RM 2150 ser vi också förare från MK Team Westom. Marius Tangen kommer till start i sin Saab 900. Nu sexa i tabellen, men hemmabana är hemmabana!

 

Rc Historisk hyser många års rutin, men ändå bjuds det ofta på bataljer och närkontakt. Vassast i deras första tävling var Mats Kjellin från Ljusdal körandes en Volvo 142. Bilar som VW 1303S, Volvo PV och Amazon, Opel Kadett och BMW 2002 får mångas hjärtan att slå lite snabbare! 

 

Första heatet startar lördag 10.00 på Westombanan i Arvika.

 

 

På söndag 3/6 körs även andra deltävlingen av RallyX Nordic. Där återfinns klassen Supercar som har tre värmlandsförare i tabelltoppen - Thomas Bryntesson, Lukas Walfridsson och Peter Hedström. Vidare körs Supercar Lites där Värmland ligger tvåa och femma genom Linus Östlund och Jimmie Walfridsson. Tredje klass på söndag är Crosskart Xtreme som kör en inbjudningstävling där MK Team Westom har hela 3 förare med! 

 

 

För mer info se: 

www.westom.se

https://www.facebook.com/TeamWestom/             

https://www.facebook.com/Svensk.Rallycross/

 

Skribent: MK
Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport
 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info