Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Andersson 0705782056

MARKNADSFÖRING AV FÖRARE

25 MAJ 2019 22:11
Till årets säsong har Rallycrossutskottet beslutat om ett nytt sätt att märka bilar. Tidigare har siffror och namndekaler mest varit för att underlätta för sekretariat och tävlingsadministration, nu handlar det om att göra förarna synliga och att und
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2019 22:11

Som förare är man sitt eget varumärke och behöver synas och vara lätt att hitta. Står det 6 vita bilar på startlinjen kan det vara svårt att hitta ”sin” förare. Det vill vi hjälpa publiken med.

Någon gång i motorsportkarriären kommer också de flesta aktiva att behöva söka samarbeten med sponsorer. Det gör skillnad om man är känd och till exempel varit sedd på TV eller websändning. (Och att det sett bra ut!)


I år får alla förare sina siffror och sitt namn levererat en gång, kostnadsfritt. Behöver siffror ersättas, t.ex. p.g.a. rutbyte, får man beställa och betala detta själv. För att allt ska vara professionellt och likformat rekommenderar vi Fyrkantens Reklamcenter i Boden. De kan detta efter att skurit och monterat över 1000 siffror och därtill hörande namn!

Skickat ett email med vad du vill ha till This is a mailto link. Swisha 200:- för hela kitet, eller 125:- för framruta eller sidorutor. Ange namn och leveransadress i swishen. Kvitto kommer med dekalerna.
Swishnummer: 123 050 91 41Dekalerna ska monteras på bilen enligt bilden. Jesper Carlsson i den röda bilen är helt korrekt och det ser snyggt ut. 


För att möjliggöra SBFPLAY-sändningarna har man som tävlande  åtaganden gentemot sponsorer. Vindrutestreamern från skruvat.se får inte skäras, eller förvanskas på annat sätt. Den ska vara helt ograverad. Siffror och namn ska sitta under. (Se Jespers bil.)


Sista grejen, som riktar sig direkt till er tävlande. Anmäl er innan ni kör till besiktning. Det kan finnas kompletteringar som behöver anbringas på bilarna. Besiktning genomförs inte om bilen inte har rätt reklam och märkning. Se över det ni kan hemma och ta vägen om anmälan när ni kommer till tävling.

/Rallycrosutskottet

Skribent: MK
Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport
 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info