Hoppa till sidans innehåll

SM Virtuell Bilsport Rally 2021

26 MAR 2021 14:54
Nu finns anmälan öppen för den som vill vara med och köra om SM-medaljerna i Sveriges första virtuella SM i rally. Första tävlingsstart är 8 april.
 • Uppdaterad: 26 MAR 2021 14:54

Första start är 8 april, så det finns gott om tid för att träna. Inbjudan hittar du HÄR. 

SM i virtuellt rally kommer genomföras med fem deltävlingar med start den 8:e april. Som förare får du räkna bort en deltävling. Tävlingen körs i Dirt Rally 2.0. Har du inte möjlighet att köra hela SM-serien går det bra att köra enstaka SM-tävlingar. Dock utan chans på totalsegern. Plattformar för att kunna köra tävlingen är Xbox, Playstation och PC.

För att kunna delta och tävla om ett Svenskt Mästerskap behövs en licens som du enkelt kan införskaffa på tre olika alternativ.

För att var med och tävla i svenska mästerskap i virtuellt bilsport krävs en virtuell bilsportlicens. Den kan du skaffa på tre olika vis där en enkel Prova Bilsport-licens är ett alternativ.

 1. Ladda ner Svensk Bilsports app på google play eller i appstore, där kan du för 125 kronor enkelt införskaffa en prova-på licens som gäller för SM-tävlingen i virtuellt rally. Den som skaffar sig en Prova Bilsport-licens blir tillfälligt medlem i den arrangerande föreningen under tiden som arrangemanget pågår. Därefter avslutas medlemskapet automatiskt.
  I appen väljer du: (Går att göra from 31 mars)
  Klubb: Mantorps Motorklubb
  Gren:  Virtuell Bilsport
  Event: Virtuell Bilsport Rally – Dirt Rally 2.0.

 2. För dig som vill ta en permanent virtuell bilsportlicens för 100 kronor. Då följer du anvisningarna här,https://www.sbf.se/Sportgrenar/Virtuellbilsport/licensinformationforvirtuellbilsport/jaginneharinteenaktivvilandesbf-licens/

 3. För dig som redan har en aktiv tävlingslicens från Svenska Bilsportförbundet är det bara att gratis lägga till en Virtuell Bilsportlicens. Här kan du se hur du gör det. https://www.sbf.se/Sportgrenar/Virtuellbilsport/licensinformationforvirtuellbilsport/JaginneharredanenSBF-licens/  Deltagarlista finns här: deltagarlistaVBDR2SM21.pdf


  SM_Virtuellt_RALLY powerd by Tillsammans.jpg


Skribent: Sören Emmervall
E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg