Ny hemsida, redo för 2023!

Smålands BF lanserar likt resterande distrikt en ny hemsida, ni kommer känna igen er då upplägget är det samma men presenterat i modern förpackning baserad på förbundets senaste plattform.

"Nu satsar vi mot ett fantastiskt 2023"

Inför 2023 går Smålands BIlsportförbund likt övriga distrikt in och använder samma mall och upplägg på hemsida som Svenska Bilsportförbundet. Vi gör skiftet i samband med förbundets byte av tjänsteleverantör där en helt ny plattform tagits fram till förbund och distrikt.

Flytten och nya uppbyggnaden har gjorts av Jeremias Ericsson som också haft uppdraget att driva distriktets hemsida de senaste 20 åren.
- Han har nu stått för arbetet att bygga upp och flytta över befintligt material till den nya plattformen. Sedan i våras har vi letat en ersättare som snart tar över driften av hemsidan sedan Jeremias i våras meddelade att han valt att lämna uppdraget efter dessa år.

Därmed kommer vi inom kort bli en ny kontakt i ärende gällande Smålands BF´s hemsida. Kontaktuppgifterna kommer finnas under "Styrelsen" samt i sidfoten.

Sidan uppdaterades den 16 december 2022