7 Deltävlingen har nu gått av stapeln, Tomelilla MK stod som värd.

Där gratulera vi Dennis Gudmundson, Christianstad RC, Sofie Fors Ljungby Mk, Anton Persson Tomelilla MK och Kent Mattisson Vimmerby MS till sina Vinster.

I cupen ser vi följande inför sista deltävlingen.
I seniorklassen: Oscar Ljung och Dennis Gudmundson gör upp om första och andra platsen. Men därefter är det tajt mellan 3-4 med samma poäng, och där efter finns fortfarande några som kan utmana, Allt kan hända.
I Veteranklassen: Per-Erik Larsson och Jörgen Hansson gör upp om första och andra platsen så länge dom deltar vill säga, Därefter kan topp 6 fortfarande skifta om en hel del,
I damklassen: Hanna Svensson och Lina Ingvarsson gör upp om första och andra platsen, ( så länge dom deltar på nästa tävling )
Därefter är inte platserna i topp 6 självklara, så vi hoppas på spännande fighter in i det sista.
I Juniorklassen: Anton Persson har Dominerat med 6 Vinster i rad, och därför kan vi redan nu utnämna Anton Persson, Tomelilla MK till vinnare av årets Cuptävling, Stort Grattis.
Men Syskonen Amelia Eckhoff och Jonas Eckhoff, tillsammans med Melvin Bergstedt gör upp om platserna 2-4, och för att få en plats i topp 6 har vi några junior till som utmanar, alltså fulla fighter in i det sista.

Varmt Välkomna till Väla Motorstadium 21 Oktober.

Aktuell tabell och resultat hittar du här Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterades den 24 september 2023