Svensk Bilsport

Följ oss

  • Bli samarbetspartner till Svensk Bilsport
  • Media
timmy står på pallen och vinner i spanien 2019


Bli samarbetspartner till Svensk Bilsport

Bli en del av Svensk Bilsport och var med Svensk Bilsport på vår resa mot nya framgångar!

Utifrån ert företagsbehov, önskemål och resurser skräddarsyr vi tillsammans ett koncept som ger ert företag unika möjligheter att skapa affärer i en vinnande miljö.
Vi vågar lova att de som väljer att associera sig med Svensk Bilsport kommer att utvidga sitt nätverk och skapa goda relationer till bilsportsverige samtidigt som man skapar livslånga minnen genom fantastiska upplevelser.

Svenska Bilsportförbundet driver verksamheten kring Svensk Bilsports utveckling. I det ingår allt från rekrytering och utbildning av förare och funktionärer, men även administration av tävlingar och licenser för de 16 olika sportgrenar som det tävlas i. Vi driver även utvecklings- och landslagsverksamheten för ungdomsförare på flick- och pojksidan upp till seniorerna i Swedish National Team, plus mycket annan daglig verksamhet.
Förbundet är dessutom paraplyet för 12 distrikt, 420 klubbar, 330 banor och drygt 100 000 medlemmar runt om i landet.
Svensk Bilsport är en stor folkrörelse som har en starkt befäst tradition hos det svenska folket och vi har stort publikintresse.

Det finns många olika varianter av samarbeten och för att skapa det som passar er bäst är ett personligt möte första steget.

Marknad- och försäljningschef

Peter Lindkvist
070-268 87 22
peter.lindkvist@sbf.se

Sidan uppdaterades den 05 november 2023