Hoppa till sidans innehåll

Annas månadsbrev mars

09 SEP 2018 09:23
  • Skapad: 09 SEP 2018 09:23

Hej!

 

Nu har jag varit på plats i en månad och vilken rivstart det har varit! Det är en stor, glad, lojal, fantastisk familj som jag ska försöka komma närmare och lära känna, och det tycker jag att jag gör sakta men säkert.

 

Varje månad skickar jag ut lite information internt till kansliet för att alla avdelningar och medarbetare ska få kännedom om varandras arbete, och jag tycker det är lika viktigt att sprida det längre ut i vår rörelse. Så jag vill med detta mail berätta lite om vad som är på gång och vad vi gör om dagarna på kansliet. Förhoppningsvis kan jag skriva dessa en gång i månaden och informationen kommer naturligtvis att variera. Syftet är tvåvägs, informationen ska ge er lite information men jag tror också att med den så föds tankar hos er som kan vara bra för oss att känna till, så med det uppmanar jag er då att återkoppla till oss. Nedan är ett litet urval.

 

-        Avtal med våra arrangörer. VM/EM avtalen för Karting, Dragracing, Rallycross och STCC ses över i skrivande stund. Dess avtal är jätteviktiga för oss och min förhoppning är att vi ska bygga intresset ännu större tillsammans. Jag ser det inte som att vi överlåter dessa avtal till en promotor eller förening, utan detta är stora evenemang som vi gör tillsammans och behöver kraftsamla för. Saker som kompetens inom sporten, marknadsföring, biljettförsäljning och kommunikation är några saker som vi alla kan hjälpa till med för att få lyckade evenemang.

-        Utbildningsplattformen och planen för den talar vi mycket om och försöker jobba igenom. Karting är så gott som klar och vi tar fart mot övriga sportgrenar. Vi behöver sätta en tuffare tidsplan om när det ska vara klart och vad det får kosta oss. Var någonstans man kommer hitta utbildningsportalen utreds också. Eventuellt så behöver vi se över var portalen ska ligga för att den ska kunna integrera med Idrott-on-line, LoTS och flera system.

-        Nytt avtal med Accessdata som hjälper oss bl a med LoTS är på G och vi byter även telefonbolag. Avtalet med Phonera är uppsagt och istället blir det Telia. Det kommer ej att få några förändringar på våra telefonnr. eller övriga tjänster vad vi känner till i dagsläget.

-        Eftersom Johan slutade så kommer vi att rekrytera en ny ansvarig för Idrottslyftet och utbildning och en annons är framtagen för det. Vi har ännu inte lagt ut annonsen men kommer att göra det inom kort, gissar under nästa vecka. Fredrik Andersson som är vår man när det gäller utbildningsplattformen kommer att under en period ta delar av Johans jobb och kommer också att sitta här hos oss två dagar i veckan. Välkommen Fredrik!

-        Magnus Lampert kommer att gå vidare i karriären efter några år hos oss som Förbundskapten. Magnus kommer att vara kvar hos oss fram till sista december och fortsätta i sin nuvarande roll fram tills dess.

-        Sedan börjar vi så smått och kika på de kommersiella rättigheterna, med en ny plattform och struktur för det, webben, hur kan vi tjäna pengar på den, licenssystemet, går det att utveckla en app? Vi träffar resebyrå för ett marknadsavtal och rättigheterna kring TV förädlas på kommunikation.

 

För min egen del innebär det också att jag reser en hel del under denna period, deltar på distriktsårsmöten, RF-konferenser, träffar partners, ser tävlingar och lär känna rörelsen. Jag har påbörjat en turné där målet är att besöka alla distrikten under våren för att ta med mig erfarenheter och kunskap därifrån.

 

Sist men inte minst, tack för ett varmt välkomnande av er alla. Det känns väldigt roligt att vara här!

 

Önskar er alla en trevlig helg!

 

Kind regards/ Vänliga hälsningar

 

Anna Nordkvist

Generalsekreterare/VD

Secretary General/CEO


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport
 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info