Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Regn, regn och regn. Det blev riktigt svåra förhållanden när den tredje deltävlingen av årets SM-serie i Rallycross avgjordes i Piteå under lördagen.
 
 
 
SM i Crosskart fortsätter i helgen på Högstabanan där hemmaklubben Haninge MK hoppas på stora framgångar. Totalt är 133 förare anmälda.
 
Efter en månad på sidolinjen är Indy Lights tillbaka i ropet igen till helgen - och den här gången är det gatorna i Detroit som står för underhållningen för Linus Lundqvist och hans konkurrenter.
 
Med Indy 500 lagt till handlingarna är det dags att ställa siktet mot nästa fas av INDYCAR-säsongen för Felix Rosenqvist.
 
Med en tredjeplats och en seger efter första dubbeltävlingen av SM i Rallycross reser Jim Jansson till Piteå som mästerskapsledare.
 
 
Från 1 juni tillåts 500 personer i publik med anvisad plats utomhus och 100 personer tillåts för publik utan anvisad plats utomhus. Det är arrangören som säkerställer att Folkhälsomyndighetens riktlinjer följs på alla ställen i tävlingen.
 
Till helgen körs den andra dubbelhelgen av SM i rallycross i Piteå. I klassen Supercar-lites är det Nils Andersson som är i topp. En plats han siktar på att behålla. Hela helgens sändningar ses live på SBFplay.se.
 
Öppenhet, respekt och ansvar. Svensk Bilsports värdegrundsord i Vision 2025. Vi pratade mycket om dem när styrelsen i mitten av maj samlades för ett fysiskt möte i Örebro.
 
Öppenhet, respekt och ansvar. Svensk Bilsports värdegrundsord i Vision 2025. Vi pratade mycket om dem när styrelsen i mitten av maj samlades för ett fysiskt möte i Örebro.
 
 
 
Johan Kristoffersson har ett stadigt grepp om titeln i RallyX Nordic efter en seger och en andraplats under helgens dubbeltävlingen i Finland.
 

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.png

Leverantörspartner

Folksam_logga

Samarbeten
VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

Tillsammanslogga -21.jpgPostadress:
Gotlands Bilsportförbund
Box 1262
621 23 Visby

Kontakt:
Tel: 0705281593
E-post: gobf@gobf.se

genomramen.png