Hoppa till sidans innehåll

Nomineringar till Bilsportkonferens Syd

17 AUG 2022 19:31
  • Skapad: 17 AUG 2022 19:31

Grundkriterier för nominering

- Till Bilsportkonferens Syd årets-utmärkelser kan kategorierna förare/utövare, ledare, ideella funktionärer samt klubbar/föreningar nomineras som varit aktiva under året och har anknytning till Södras distrikt.

- Utifrån alla nomineringar som kommer in utser juryn tre finalister, varav en vinnare, i varje kategori, som går vidare och ska avslöjas under galamiddag under Bilsportkonferens Syd.

- Nomineringar ska endast göras via mejl: This is a mailto link från 17 augusti till 31 oktober. Nominering ska innehålla obligatorisk info på nominerade: Namn, Klubb, e-mejl, bild samt minst 3 meningar med motivering.

Årets Ungdom
Ungdom 13–17 år som har varit framgångsrik i sin bilsport samt varit en god förebild för sina kamrater i sin klubb/förening.

Årets Ledare
Priset tilldelas till den person (från 18 år och äldre), som under året visat stort ledarskap som tränare/ledare inom sin bilsport.
Ledare på distriktsnivå t.o.m. på riksnivå räknas in, exv. SGA, styrelseledamot m.fl.

Årets Funktionär
Ideell funktionär (oavsett ålder), vilken lagt ner mycket tid och engagemang i sin klubb/förening samt varit en positiv och drivande person som fört sin klubb/förening framåt utan tanke på egen vinning.  

Årets Klubb
En klubb/förening som på ett förtjänstfullt sätt bedrivit sin verksamhet utifrån de förutsättningar som skapats på orten, där engagemang och kunskap bidragit till att klubben/föreningen utvecklats i positiv anda och att likabehandling är en självklarhet.

Årets Komet
Priset tilldelas en bilsportare som under det gångna året fått sitt stora idrottsliga genombrott och därigenom kan förväntas bli en av de främsta inom sin bilsport.

Årets Veteran
Veteran +60, funktionär eller förare, som lagt ner mycket tid och engagemang i sin klubb/förening samt varit en positiv och drivande person som fört sin klubb/förening framåt utan tanke på egen vinning.   
Veteran på distriktsnivå t.o.m. på riksnivå räknas in, exv. SGA, styrelseledamot m.fl.

Årets Eldsjäl
Eldsjäl, funktionär eller förare, som med kärlek och passion för sin bilsport och klubb/förening engagerar sig kompromisslöst med stor leende på läpparna.

Årets Bilsporttjej
Priset tilldelas den tjej/kvinna vars samlade insatser under året meriterar henne till årets främsta kvinnliga bilsportare.

Årets Bilsportman
Priset tilldelas den man vars samlade insatser under året meriterar honom till årets främste manlige bilsportare.

Årets team
Priset tilldelas till team som genom gott samarbete och gemensam drivkraft har bidragit till goda tävlingsresultat. Team (baserade inom Södras distrikt), som bedriver verklig elitverksamhet räknas in, d.v.s. på SM-nivå och t.o.m. EM/VM-nivå.

Årets Idrottsarrangemang
Priset tilldelas det bilsportarrangemang som under det gångna året lyft Södra distriktet på ett positivt sätt och visat på nytänkande. Arrangemanget skall sätta Södra ’på kartan’ samtidigt som det genererar intäkter till klubben/föreningen och näringslivet.

Södra BFs Special award
Hederspriset delas ut till en person inom bilsporten, som över längre tid genom sin livsgärning skapat beundran och respekt och vars bestående insatser berikat bilsporten i allmänhet och i Södra distriktet i synnerhet.

Skribent: Jenny Pålsson
E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Södra Bilsportförbundet
Lennart Nielsen, Malmgatan 22 A
241 31 Eslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg