Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Aktuell information"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Aktuell infromation


19/2 UPPDATERNING

Vi har hunnit med att ha en intervlju serie, haft en giveaway vecka samt haft liten träff med gokartkörning och föreläsning sedan det uppdaterades här sist. Nu är det ett nytt år; 2021 och vi i kommittéen jobbar mycker inför det kommande året. Vi ser framemot att träffa alla ungdomar, skapa nya nätvärk och se ungdomarna i distriktet växa i sina roller som funktionär eller utövare. Glöm inte bort att vi finns som bollplank - både för utövare, funktionär och klubbar. 


6/8 INTERVJU SERIE OCH GIVEAWAY VECKA ... KOMMER SNART!

Inom snar framtid startar vi en intervjuserie på våra sociala kanaler, främst Facebook. Vi kommer intervjua viktiga, fantastiska och inspirerande personer runt om i vårat distrikt. Allt från välkända klubbar till fantastiska funktionärer och utövare!

Inför detta kickstartar vi med en hejdundrandes GIVEAWAY - vecka, med start på måndag (v.33). Priser från Apex, Tershine, Motorsportshopen, AD Bildelar, Rallypodden och Folkraceshopen kommer att lottas ut. Så, håll utkik! 


18/6 SKICKA BILD PÅ DITT TÄVLINGSFORDON

Vi söker bilder på ditt tävlingsfordon! Allt från crossen, gokarten, rally, terräng och racingbilen. Vi vill se ALLT! Tanken är att våran Instagram ska fyllas av distriktets ungdomars tävlingsfordon. Skicka den bästa bilden du har, via mail, Instagram eller Facebook och skriv vilken klubb du tillhör. Vi hoppas ni kommer synas i våra sociala kanaler!


13/3 UNGDOMSKICKOFF 2020 - INSTÄLLD 

Ungdomskickoffen 2020 blir inställd pågrund av COVID - 19 som numera härjar bland oss. Efter mycket disskutioner har vi beslutat att ta det säkra före det osäkra! Supertråkigt då vi i ungdomskommittén har planerat denna helg i månader och varit supertaggade på att träffa alla motorintresserade ungdomar i vårat distrikt. Alla deltagare har blivit mailade information. 

 

Håll utkik - det kommer andra roliga evenemang och träffar under året!


23/2 SURPRISE - UNGDOMSKICKOFFEN 2020!

Vi kan inte längre hålla oss från att berätta vår ”surprise” inför kickoffen 2020 - som äger rum om mindre än en månad. Vi kommer nämligen få besök av ingen mindre än racing - legenden Richard Göransson! Som dessutom numera är VD över Gelleråsen Arena. Han kommer därför ta med oss på en exklusiv rundvandring och visa upp Gelleråsens bästa sidor. Hur coolt?!

Visste du att det var på Gelleråsen som Sveriges första Formel1-tävling arrangerades med Stirling Moss som vinnare? Eller att legendariska förare som tävlat på banan är bla F1-förarna Stirling Moss, Jim Clark, Jack Brabham & Ronnie Peterson?

Richard Göransson är numera VD över Gelleråsen - med racing i blodet!
Richard har vunnit fler race och titlar än någon annan förare i Sveriges kungaklass STCC, Scandinavian Touring Car Championship. Första titeln av fem kom redan 2004 och den sista 2016. På vägen hann det bli 43 segrar och 82 pallplatser på 174 körda race. Från och med den 1 mars 2018 tog Richard Göransson över Gelleråsen Arena. Vi ser fram emot en otroligt rolig dag där tillsammans med er!


31/1 UNGDOMSKICKOFFEN 2020 - GODA NYHETER!

Vår underbara styrelse i Västra BF tycker det är så otroligt roligt att vi har fått sånt gensvar på kickoffen - att dom betalar hotellnatten för ungdomarna som vill komma redan på fredag! Och inte nog med det - ungdomarna som står med på reservlistan är också välkomna att delta i våran helg. Vi kommer alltså ta in fler än vad vi tidigare har gått ut med! Vi kontaktar er som står på reservlistan med mer information. 

 

OBS! 

Vi har nu fått tagit till med en reserv - reservlisa eftersom gensvaret på kickoffen blev så himla stor. Har ni därför meddelat att ni vill delta efter den 31 Januari är ni ännu inte garanterad en plats, men vi hör av oss till dig så fort någon hoppar av.

 

Inga nyheter är skapade

 

Kontaktlista

Styrelse/kommittéer

Arvoden 2021

Certifieringslista Miljö

Tillståndsavgifter 2022

 
Kansliuppgifter
Mail:info@vastrabf.se
Tele: 019-175581
Normala öppettider:
Måndag:12,30-17,00
Tisdag-Torsdag: 08,00-12,00
Jourtele:
Marie Andersson 070-2255891
 
Björn Andersson 070-3610045

 

 

 

 

 

images

FB RALLY

 

Samarbetspartners

uppge Västra Bilsportförbundet för rabatt

Carspect logga med bilbesiktning

Postadress:
Västra Bilsportförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 019175581
E-post: info@vastrabf.se

Se all info

genomramen.png