Hoppa till sidans innehåll

Svensk Bilsport och Folkspel


Folkspel är en av Svensk Bilsports samarbetspartners och ett företag som fungerar som föreningslivets egna spelbolag och de har genererat otroliga 16,6 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv sedan starten 1991. Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft.

Tillsammans med Folkspel genomför Svensk Bilsport olika aktiviteter som ska hjälpa förbundets föreningar att sälja de produkter som Folkspel erbjuder och med det bidra till en ökad ekonomi förföreningarna.

De två stora produkterna som Folkspel har och som är populära bland Svensk Bilsports föreningar är Bingolotto och Sverigelotten.


BingolottoFör Bingolotto finns det en speciell prenumerationskampanj för Svensk Bilsport som du hittar här.SverigelottenSverigelotten är en enklare lott att sälja och där hela överskottet går rakt tillbaka in i föreningen.

Sverigelotten kan säljas på två sätt: Genom direktförsäljning eller som prenumeration.

Direktförsäljning
1. Beställ Sverigelotter på telefonnummer 0771-72 72 00.
2. Sälj Sverigelotter. Låt alla medlemmar hjälpa till att sälja.
3. Tjäna på Sverigelotter. Föreningen tjänar 10 kr per såld lott! 

Prenumeration
En satsning på att sälja prenumerationer på Sverigelotten till medlemmar och vänner genererar intäkter till föreningen under lång tid. 10 prenumeranter som har 8 Sverigelotter i månaden genererar 5 760 kr på ett år till föreningen.

Gör så här:
Teckna prenumerationen här på www.sverigelotten.se 
Där väljer man även vilken förening man vill stödja.


Oktober – den rosa månaden
Under oktober månad går ett extra överskott från Sverigelottens rosa lott till Bröstcancerförbundet. Genom att teckna en prenumeration på Sverigelotten kan du dessutom stötta din förening under en ännu längre period. Då tecknar du din prenumeration på www.sverigelotten.se/rosa

Uppdaterad: 29 SEP 2020 09:00
Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

 Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info