Svensk Bilsport

Karting on Tour på Hagaslätt 240515

Det kom ett glatt SMS om att det var 22 unga förare anmälda till att prova på riktiga tävlingskartar.

Arrangörsklubbarna Wäxjö MS och Lessebo MK var glada över det stora intresset och kanske såg man en framtida F1-förare bland de som testade på att köra. De flesta F1-förare kommer nämligen från kartingvärlden.

Alla hade en fantastisk eftermiddag på Hagaslätt Karting och förmodligen fick klubben ett antal nya medlemmar och kanske både aktiva och funktionärer.

Karting on Tour är ett fint initiativ där kartingklubbar i Sverige ges möjlighet att ansöka om att kostnadfritt få låna ett antal kartar och utrustning. En ypperlig chans att värva medlemmar, förare och funktionärer till (nästan) ingen kostnad alls!

Sidan uppdaterades den 17 maj 2024