Pressrelease Finspångs MS

Dags för Hällesta Buss Finspångsrundan , den 26:e i ordningen sedan 1953. Finaltävling 2023 för Rallyklassikerna i Klassiska och Historiska Rallycupen och även RM-final för de historiska bilarna.

Inbjudna klasser är även ungdom , GrpE , Volvo Original och GrpF

Ja nu på lördag den 23 september med start kl 10:00 från Eliantorpsbanan utanför Finspång , väntas tuffa fighter i Finspångsskogarna. Knappa 70-talet ekipage kunde räknas in när anmälan stängde , och det är helt öppet i majoriteten av bilklasserna vem som ska få titulera sig mästare när dagen är över. Även totaltabellerna för samtliga ingående cuper , HRC , KRC och RM visar på att förändringar kan ske i Finspång , så det är minst sagt en öppen historia.

Banan sträcker sig över 3 st specialsträckor på totalt ca 45 km. Inklusive transporter hamnar vi på ca 110 km totalt. SS1 på hela 18 km körs en bit väster om start och mål på Eliantorp innan man återvänder tillbaka för dagens enda service. Därefter väntar sträckor norr om Finspång på vardera drygt 9 och knappa 16 km. Tuffa , smala och krokiga vägar utlovas.

Varför inte vika en heldag åt gamla fina rallybilar? Program med kartor och startlista kommer att finnas till försäljning på Circle K i Finspång från fredag eftermiddag och även vid start/mål på Eliantorp lördag morgon där det även finns servering.

Varmt välkomna alla team och publik hälsar Finspångs MS.

Skapad: 20 September 2023 09:30

Sidan uppdaterades den 20 september 2023