Svensk Bilsport

Reklambild för svenskbilsports app

Appen Svensk Bilsport - ett sätt att förenkla ditt bilsportande

Till säsongen 2020 gick Svensk Bilsport in i en ny fas när appen Svensk Bilsport lanserades. Det här var ett viktigt steg i Svensk Bilsports digitaliseringsarbete där appen togs fram med syftet att förbättra servicen samt att den som är aktiv inom bilsport enklare ska kunna hantera administrationen kring sitt motorsportutövande, både som förare och funktionär. Det vill säga få mer tid att lägga på sporten.

Appen Svensk Bilsport är ett enkelt och smidigt sätt att hålla ordning på dina bilsportlicenser. Med appen kan du se vilka licenser du har aktiva, förnya och betala dina licenser med hjälp av Swish samt få specifik information som en utövare behöver. Appens digitala licensbrickor fungerar även som licensbevis på alla motorsporttävlingar, banor och events som är anslutna till Svenska Bilsportförbundet.

I appen Svensk Bilsports första release finns också nyheter från Svensk Bilsport, officiella meddelanden om exempelvis regeländringar, ett enkelt sätt att kolla på Svensk Bilsports egen mediaplattform SvenskBilsportTV och tillgång till olika erbjudanden från våra partners.

Appen Svensk Bilsport finns att ladda hem gratis på både App store Länk till annan webbplats. och Google Play. Länk till annan webbplats.

För den som har tips om utveckling av appen går det bra att maila app@sbf.se


Sidan uppdaterades den 06 mars 2023